Trick panggilan percuma tanpa batas/Nokia user

Diposting oleh Painsama pada 11:58, 22-Jun-12

Assalamualaikum..semoga sobat sekalian sihat-sihat semuanya..

harini saya akan berbagi trick panggilan percuma tanpa batas menggunakan handphone nokia terbaru admin Tin99i

untuk tidak buang masa kita langsung je.. tutorialnya senang banget.. silakan perhatikan baik-baik gambar di bawah..pastikan alat-alat tempurnya sama persis dengan gambar kat bawah tu..ok senang tak?

Pesan admin>biar trick ni tidak cepat di block mana-mana operator telko jadi janganlah hambur trick ni di luar sana ye..cukuplah berbagi trick ni dengan kekasih kesayangan anda.. Ok!

Semoga sukses dan enjoy selalu.. Jom!!!gayuttt.. sepuas-puasnya hehe..
nokia.jpg


Like

Oupeng Handler6.720HUI203/celcom

Diposting oleh Painsama pada 03:47, 13-Jun-12

ThumbnailAssalamualaikum sahabat semua..makin hari makin ramai dah member yg beralih ke Oupeng jadi harini nak post trick oupeng jgk hehe.. Mula-mula dptkan app oupenghandler dulu..ada kat bawah tu.. lepas dah bejaya install baru boleh letak freesitesever ikut sim korang, kali ni saya nak share trick celcom jadi seting kat handler dia macam kat bawah ni.. REMOVE PORT=tandakan PROXY TYPE=real host PROXY SERVER= mms.celcom.net.my.server4.operamini.com Dah siap..... [Baca selengkapnya]